Voor 15:30 besteld, volgende werkdag bezorgd - Voor Bedrijven en Particulieren - Boven de € 80.- excl. BTW gratis verzenden* - Bestellen mogelijk via de webshop / email / telefonisch en whatsapp
Verkoop Hotline 036-7851687 info@teaoflife.nl

Categorieën

Duurzaamheid
Het hele Tea of life assortiment is fairtrade gecertificeerd. Fairtrade betekent betere han­delsvoorwaarden voor arbeiders in ontwikkelingslanden. Zo kunnen zij investeren in hun bedrijf en leefomstandigheden voor een duurzame toekomst.  

Ook is een groot gedeelte van het Tea of Life assortiment naast Fairtrade ook biologisch. Alle ingrediënten zijn dan in overeenstemming met de internationale standaarden voor biologische certificering, gecontroleerd door SKAL.
Lees Meer

Wij zijn niet de fabrikant (Axxent Masters in Tea) van het merk "Tea of life", bent u daar naar op zoek, klik dan hier.

Klik hier om in te loggen met een bestaand account, of maak hier een nieuw account aan zodat u in het vervolg sneller kunt bestellen.
Ook kunt u er voor kiezen om te kopen, zonder een account aan te maken.
Voor zowel particulier als bedrijven (alle bedragen zijn excl. BTW, en u ontvangt altijd een BTW factuur).
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis (mits voorradig).

Het is ook mogelijk om af te halen in Almere.
Nieuw: Gratis verzenden vanaf € 80,- excl. BTW (tot aan 10 omdozen)
Nieuw: Bestel via whatsapp: Stuur uw adres en email, plus het aantal van de gewenste artikelen en u ontvangt per email een prijsopgaaf met daarbij een betaal link (iDeal of tikkie).
Nieuw: Bestel een door ons samengestelde set van alle 17 smaken om ze allemaal te proberen, nu ook voor de organic smaken.

Product filter
Keurmerken:
Verfijn uw selectie